Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

zondag 13 februari 2011

Mulberry Groene Thee; Een Perfecte Combinatie

Hierbij ga ik het hebben over een bijzondere Thee Combinatie met uitzonderlijke geneeskrachtige eigenschappen. We hebben het hier over Mulberry Green Tea, een thee combinatie die niet heel bekend is en in Nederland slecht verkrijgbaar. Juist de combinatie van deze twee theesoorten biedt enorme voordelen voor de gezondheid.

Mulberry 
Mulberry of in het Nederlands, Moerbei,  is een boom die inheems groeit in Zuid-Oost Azië en momenteel overal ter wereld gekweekt wordt. Er zijn 10 verschillende soorten Moerbeibomen, waarbij de zwarte Moerbei het meest bekend is. De boom produceert in de zomer zoete eetbare vruchten waarvan heerlijke jam of gelei kan worden gemaakt.
Maar het is het ons vooral te doen om de blaadjes van deze Moerbei boom. Want juist die blaadjes hebben enorme medicinale eigenschappen en worden al heel lang in de traditionele Chinese maar ook Thaise geneeskunde gebruikt. Deze blaadjes bevatten namelijk hoge concentraties flavonoïden. Flavonoïden zijn belangrijk omdat het bijvoorbeeld de omzetting van calorieën in vet af weet te remmen. Verder zou het blad een hoog gehalte aan vitamine A, C en E in zich hebben en fungeren als anti-oxidant. In de Chinese en Thaise geneeskunde wordt het blad voornamelijk gebruikt voor het behandelen van slijmvlies ontsteking in de luchtwegen maar ook bij koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten en rode of tranende ogen wordt een brouwsel of thee van dit blad ingezet als middel om deze klachten te verminderen.


Groene Thee
Van Groene Thee weet iedereen onderhand wel dat het een enorm goede Thee voor de gezondheid is, en ook nog een met een heerlijke smaak.
Groene Thee zit boordevol anti-oxidanten en heeft een remmende werking op diverse kankercellen, zoals maag-, prostaat-, mond- en huidkanker. Ook staat Groene Thee bekend om het verlagen van het cholesterol en het verkomen van verstoppingen in de slagaders. Wat veel mensen niet weten is dat het ook tandbederf tegengaat en het tandvlees helpt gezond te blijven.

Mulberry Green Tea
Mulberry Groene Thee is een uitgebalanceerde combinatie van deze twee bovengenoemde soorten.
Het zou een versterkend effect hebben op tal van gezondheidsproblemen en bovendien een extra sterk werken op het verbeteren van de spijsvertering zodat het drinken van Mulberry Green Tea een prima hulpmiddel is bij het afvallen ofwel gewichtsverlies. Men spreekt wel een gewichtverlies van 2 kg per week bij het regelmatig drinken van Mullberry Green Tea.

Opsomming Gezondheidseffecten 
Hieronder een opsomming van alle gezondheidsbevorderende eigenschappen van Mulberry Groene Thee;

  • Mulberry Groene Thee verminderd hoge bloeddruk en cholesterol.
  • Mulberry Groene Thee controleert de bloedsuikerspiegel en is dus goed voor mensen die gevoelig zijn voor diabetes.
  • Mulberry Groene Thee verbetert het gezichtsvermogen en versterkt en verstevigd de botten.
  • Mulberry Groene Thee bevat zeer veel verschillende soorten vitamine die essentieel zijn voor de gezondheid.
  • Mulberry Groene Thee bevat zeer veel mineralen zoals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer en zink. Ze geven het lichaam meer energie en reguleren de vochtbalans van de huid.
  • Mulberry Groene Thee bevordert de spijsvertering en bevordert zodoende gewichtsverlies tot wel 2 kg per week bij regelmatig drinken.
  • Mulberry Groene Thee bevordert de verjonging van de celstructuur van de huid en heeft dus prima anti-aging effecten. 
Mulberry Groene Thee is online te koop bij diamantwellness.com en wij hebben deze gecombineerde thee nog niet ergens anders kunnen vinden. Deze Mulberry Green Tea is afkomstig uit Thailand waar het op biologische wijze is verbouwd.

5 opmerkingen:

  1. Waar kan ik deze mulberry green thee kopen? Heb overal al gezocht maar kan deze nergens vinden behalve in België en dat is ver weg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. SUN WAH SUPERMARKET VAN WEZENBEKESTRAAT 16-18 ANTWERPEN IS DE
      INVOERDER, ik heb hem gekocht in Oostende.

      Verwijderen
  2. Bedankt voor het delen van de invoerder, hiermee kan ik ook de thee makkelijk in huis halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weet iemand waar ik Kanchana Mulberry thee kan kopen ?
    Ik heb die gekregen als cadeautje uit Thailand waar ze gemaakt wordt,maar hier vind ik ze nergens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het afgelopen zondag gekocht in SUN WAH SUPERMARKT in de Van Wezenbekestraat 16-18 in Antwerpen.

      Verwijderen