Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

woensdag 9 februari 2011

De Beste Natuurlijke Behandeling van Acne, deel II (wat werkt wel)

Ik ga nu verder met het stukje over acne, een zeer vervelend huidprobleem voor zowel jongens en meisjes vooral rond de leeftijd van de pubertijd. Ik ga het hier hebben over acne en make-up en zal een suggestie doen voor crèmes die zowel het probleem van acne laat verminderen en tevens de acne zal verhullen en zal tevens een crème aandragen die wel werkt en acne flink zal verminderen.


Make-Up
Vooral meisjes en jonge vrouwen doen er alles aan om acne te verhullen zodat anderen niet kunnen zien dat ze ook last hebben van acne. Zelfs bij een klein pukkeltje halen wij alles uit de kast om dit maar zo effeciënt mogelijk weg te werken. En wat is dan handiger dan make-up. Gekleurde crèmes, poeder, rouge, bronzers, alles wordt er bijgehaald om acne weg te werken. Maar vergissen jullie je niet, ook jongens doen dat. Mijn broertje bijvoorbeeld haalde de hele toiletkast van mijn moeder overhoop om geschikte mak-up te vinden om zijn "pukkeltje" te verhullen:)
Toch wil ik je adviseren om dit beter maar niet te doen. Make-up en de meeste getinte crèmes sluiten de poriën af en zullen het probleem alleen maar verergeren. Als je toch een make-up wil gebruiken is het beste om te kiezen voor minerale make-up, daar deze de poriën niet afsluiten.

BB Crème of Blemish Balm 
Ik heb al eerder twee artikels over BB Cream geschreven en ook nu haal ik het weer aan omdat dit toch
de ultieme crème is om acne optimaal te verhullen alsmede het onder controle te houden of zelfs het verminderen van het acne probleem. Deze BB crèmes ziin in Korea en omliggende landen een ware hype en je zult ze daar het meeste tegenkomen. In Nederland zijn ze alleen te koop bij diamantwellness.com.
Nog even in het kort de enorme voordelen van dit soort crèmes en helemaal bij acne problemen.

BB creams hebben meestal een drievoudige werking maar er zijn er ook die meer dan drie functies hebben.

  • Ze werken als een foundation en ze geven een optimale dekking waarbij het gezicht een natuurlijke en gezonde uitstraling krijgt. De crèmes zijn vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar dus kies een BB cream die het beste aansluit bij je huidskleur. 
  • De crèmes zullen het gezicht hydrateren, voeden en de gevoelige huid gezond maken door het gebruik te maken van geneeskrachtige planten en kruiden die het probleem van acne verlichten of verminderen.
  • Ze zullen de olie versus water balans van de huid optimaliseren en onder controle houden waardoor acne kan verminderen.
  • Hebben vaak een zeer hoge SPF factuur tegen de schadelijke gevolgen van UV straling door de zon.
Voor meer informatie kan je mijn eerdere artikelen lezen over BB Creams.

Akneless
Cybele Akneless is een zalf of crème die efficiënt het probleem van acne aanpakt, het flink zal laten verminderen en tevens littekens als gevolg van acne doet genezen. Het product is ontwikkeld in Thailand en maakt gebruik van een mix van Westerse Technologie en Cocktails van Oosterse geneeskrachtige kruiden. 
Dit heeft geresulteerd in een zalf die echt acne flink zal doen afnemen en daarbij uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke en botanische kruiden, zonder gebruik te maken van enig chemisch bestandsdeel. De zalf zal de talg afscheiding reguleren, verminderd de ontstekingen, zal roodheid doen verdwijnen en de crème of zalf smeert goed uit, voelt zacht aan en je zal direct resultaat voelen doordat het gezicht gezonder aanvoelt. Na een aantal dagen zul je merken dat de acne onder controle is en na een dag of 10 a 14 zul je ook merken dat de acne daadwerkelijk is verminderd. Verder is het makkelijk in gebruik en je hoeft het maar twee keer per dag op te brengen. De reviews zijn zeer goed en zo ook de gebruikerservaringen. 
Deze crème is ook uitsluitend te koop bij diamantwellness.com

1 opmerking: