Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

zaterdag 11 december 2010

Sheet Maskers

Hierbij een stukje over sheet maskers omdat ik dit persoonlijk een fantastisch product vind.
In Azie al een aantal jaren een big hit, maar in Nederland kom je ze nog maar mondjesmaat tegen al beginnen ook de grote merken dit op te pikken.


Wat zijn Sheet Maskers?
Sheet Maskers zijn stukjes zacht en stevig papier of cellulose die gedrenkt zijn in een voedzame gel of lotion, en verpakt in individuele zakjes.
Na opening van het zakje leg je het masker over je gezicht waarvan de mond, ogen en neus al uitgesneden zijn, en drukt dit met de vingertoppen zachtjes aan waarbij je zorgt dat de luchtbelletjes eruit worden gedrukt.
Overtollige gel of lotion kan je gebruiken om je nek een beetje mee in te smeren.
Hierna laat je het 15 tot 20 minuten intrekken en verwijder je de sheet, en kan je, je gezicht met lauw water wassen hoewel dit vaak geeneens nodig is.
Het beste is om het te gebruiken voor het slapen gaan zodat de gel goed in de huid kan trekken gedurende de nacht. Ik vind dit een super handig product zonder het geklieder van de maskers in poedervorm en het bespaart tijd.

Soorten:
Deze Sheet Maskers bestaan er voor allerlei soorten huidtype. Vele Azatische sheet maskers hebben op de verpakking iets staan van withening. Schrik hier niet van want het betreffen hier meestal 100% natuurlijke ingrediënten en het whitening effect bij blanke europeanen is geeneens zichtbaar. Waar het meestal wel goed voor is om pigmentvlekken en sproeten te verminderen. Verder hebben de maskers een hoog moisturizing gehalte en voelt je gezicht na gebruik er glad en glanzend uit.

Bekende Merken:
Bekende Aziatische merken zijn o.a. Misha, Beauty Diary en Joreins. Deze laatste is als beste masker aanbevolen door een bekend Cosmetica Programma in Taiwan en sindsdien een big hit in deze landen.
Echter je hebt ze tegenwoordig ook van Clinique en andere grote merken.

Waar te koop:
De Sheet Makers van Joreins zijn te koop bij diamantwellness.com, de Sheet Maskers van Clinique e.d. bij de betere cosmetica zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten