Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

woensdag 22 december 2010

Badthee voor koude en / of vermoeide voeten.

Wie heeft er niet eens last van, van die vermoeide voeten. Bedenk wel dat als we een dag hard in de weer zijn we ongemerkt kilometers lopen en de voeten moeten dat hele gewicht maar dragen. Aan het einde van de dag heb ik dan vaak last van die vermoeide voeten, een beetje zeurderige pijn die enige tijd blijft hangen.
Waar ik ook vaak last van heb vooral in deze winterperiode is van die enorm koude voeten, en ze blijven maar koud. En als ik in bed kruip leg ik die voeten tussen de benen van mijn man op ze maar een beetje op te warmen, waarbij ik grote kans loop dat die dat weer helemaal niet leuk vind. Overigens komen deze koude voeten niet alleen in de winter voor maar sommige mensen hebben er het hele jaar last van, zelfs bij hoge temperaturen.
De oorzaak van deze koude voeten heeft veelal te maken met een verslechterde bloedcirculatie maar ook de hormoonhuishouding speelt een rol hierin. Dit is ook de reden waarom vrouwen hier meer last van hebben dan mannen. Mannen hebben in het algemeen weer meer last van zweterige voeten.

Om van deze koude voeten af te komen en de bloedcirculatie van de voeten te verbeteren heeft Herb Basics een natuurlijke "Badthee" ontwikkeld die dit soort klachten verminderen.
Het zijn een soort buideltjes met speciale kruiden die de voeten tot rust laten komen, de kou er uit haalt en de bloedcirculatie doet toenemen. Ook is er een speciale badthee die vervelende geurtjes van de voeten wegneemt.

Hieronder vind je een overzicht van deze producten;


Badthee om koude voeten weer warm te laten worden.

Ingrediënten: dried ginger, dried mullberry tea leafs and dried plai.

Badthee om de bloedcirculatie te verbeteren.
Ingrediënten: dried galangal, dried peppermint and dried tea leafes.
Badthee om vervelende geurtjes te elimineren
Ingrediënten: dried clove, dried kaffir lime leaf and dried safflower.


Om ze te gebruiken haal je het buideltje uit de verpakking en laat eerst een paar minuten weken in een teil warm water tot de aroma's volledig zijn vrijgekomen. Daarna kun je, je voeten er heerlijk tot rust laten komen en voorderest van de dag heb je geen last meer van koude voeten of vermoeide voeten.

Deze badthee voor de voeten kosten € 5,99 en zijn verkrijgbaar bij diamantwellness.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten