Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

woensdag 19 januari 2011

De Beste Anti-Aging Ingrediënten in Cosmetica.


Naarmate we ouder worden wordt onze huid steeds slapper en dat zien we in de vorm van rimpels, hangende wangen, wallen onder de ogen en nog veel meer kenmerken. Oorzaak hiervan is dat afgezien van een ongezonde leefwijze zoals roken en alcohol, naarmate we ouder worden de hoeveelheid collageen en elastine in de huid afneemt. Dit al vanaf middelbare leeftijd dus laten we zeggen vanaf ongeveer 30 jaar. Ik en eigenlijk het merendeel van de bevolking proberen allerlei middelen om dit effect van het ouder worden zoveel mogelijk te vertragen of te verdoezelen. Afgezien van dure chirurgische facelift methoden kunnen we het ook proberen met huidverstevigende producten. Voor het beste resultaat is het belangrijk een product te kiezen met de meest effectieve ingrediënten die huidveroudering tegen gaan en kunnen bijdragen aan de een stevigere huid en het liefst met natuurlijke middelen.


Oliën
Allereerst is het belangrijk dat onze huid voldoende vocht tot zich neemt. En het liefst dat dit niet aan de oppervlakte blijft maar wat dieper de huid in trekt om de cellen daar van voldoende vocht te voorzien. Hiervoor zijn oliën en bepaalde wassen uitstekend voor geschikt. Mede doordat sommige natuurlijke oliën ook nog eens veel vitamine C en E bevatten, zijn ze uitstekend geschikt om rimpels te verminderen en te zorgen om een verslapte huid tegen te gaan. Tevens kunnen goed geformuleerde moisturizers uitstekende resultaten bieden maar in principe zijn oliën voldoende.
De beste vochtinbrengende oliën en die tevens veilig zijn voor de gevoelige huid van het gezicht zijn;
- jojaba olie
- rijstkiem olie
- aloë vera olie met name na het zonnebaden
- argan olie

Massage
Wat verder goed helpt om de huidstructuur en daarmee de stevigheid van de huid te bevorderen is om elke dag uw gezicht te masseren. Door middel van een gezichtsmassage verbetert de doorbloeding van uw huid en openen zich de poriën waardoor bovengenoemde oliën of moisturizers sneller door de huid worden opgenomen. Het is algemeen bekend dat een massage een effectief middel is bij het gezond en jonger houden van de huid.


Welke ingrediënten voor Anti-Aging
Er zijn een aantal ingrediënten die gezichtsverjongende of Ant-Aging producten in ieder geval moeten bevatten om effectieve resultaten te bieden voor het verstevigen van de huid.
Mocht je besluiten een Anti-Aging product te kopen let dan goed op of onderstaande ingrediënten aanwezig zijn in deze producten. Deze ingrediënten hebben bewezen de huid op doeltreffende wijze te verstevigen.

- Alpha Hydroxy Zuren
Alpha Hydroxy Zuren ook wel bekend als fruitzuren is een verzamelnaam voor verschillende soorten zuren zoals citroenzuur, melkzuur en glycolzuur. Deze zuren worden al eeuwen toegepast als cosmetisch middel om een gladdere huid te verkrijgen. Ze worden doorgaans gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Echter deze fruitzuren hebben ook de eigenschap om littkens, acne en pigmentatie vlekken te verminderen. Glycolzuur is de bekendste en meest effectieve van de Alpha Hydroxy Zuren. Zij wordt gewonnen uit suikerriet en heeft het kleinste molecuul van alle fruitzuren waardoor deze het diepste in de huid kan doordringen en daarmee ook het meest effectieve fruitzuur is.

- Hyarulonzuur
Hyarulonzuur is een stof die van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Het komt in ons hele lichaam voor maar met name in het bindweefsel. Er is geen enkel ander product wat de huid beter verstevigd en voller maakt dan Hyarulonzuur, volgens vele wetenschappers en schoonheidsdeskundigen. Het zuur kan tot duizend keer meer water opnemen dan zijn gewicht, waardoor het een zeer effectief middel is om de huidcellen te hydrateren en meer body te geven. Hyaluronzuur werkt ook direct en je ziet ook direct resultaat doordat rimpels verdwijnen omdat het de grote hoeveelheid vocht wat deze zuren vasthouden zich direct bindt op de huid. Door dit extra vocht wordt de huid dikker en worden rimpels opgevuld.


- Peptiden
Peptiden zijn eiwitten ofwel proteïne waaruit een cel ook is opgebouwd. Deze eiwitten op peptiden zijn een combinatie van verschillende aminozuren. Nu is er discussie of peptiden inderdaad helpen om de opbouw van collageen in ons lichaam te bevorderen omdat een peptide bestaande uit vele aminozuren te groot is om de huid binnen te dringen. Echter een peptide bestaat uit vele aminozuren bestaat en de cosmetica gebruikt hiervan alleen maar een beperkt aantal waardoor de peptide in grootte dusdanig gereduceerd wordt dat het klein genoeg is om de huid binnen te dringen. Deze peptiden zijn zo actief dat een zeer kleine concentratie al een enorm effect te weeg brengt bij hernieuwde opbouw van collageen. In het bijzonder koper peptide is een belangrijke peptide omdat zij de huid weet te beschermen tegen 'schade' en in het verleden opgelopen schade'' helpt te herstellen.

Waar te kopen
Anti-Aging crèmes zijn overal te koop maar nogmaals let goed op uit welke ingrediënten ze bestaan. Mede doordat deze producten vrij duur zijn en het zonde zou zijn als het effect nihil is.
Een goede crème waarbij al deze ingrediënten aanwezig zijn en bewezen heeft effectieve gezichtverjongende eigenschappen te hebben is Cybele Dag en Nacht Crème. Deze bevat zowel de verzorgende oliën als bovengenoemde ingrediënten en maakt tevens gebruik van Nano technologie waardoor de effectiviteit nog beter tot zijn recht komt. Verder bevat deze crème met name natuurlijke ingrediënten.
Deze crème is uitsluitend te koop bij www.diamantwellness.com en zijn tevens in een whitening crème verkrijgbaar.

1 opmerking:

  1. Ivm hyaluronzuur : dit werkt echter NIET bij gebruik OP de huid !!! Louter en alleen injectables zijn hierin geslaagd , doch niet voor langere tijd dan 3 tot en met 6 maanden na de injectie . Deze stimuleert de huidcellen en maakt ze ' actief ' , doordat de cellen geactiveerd zijn vanbinnen ( duurt ongeveer 1 week in totaal om de meeste cellen te activeren en tot een 3 weken om vol resultaat te krijgen ) . Naast de stimulans zorgt dit zuur er tevens voor dat ook de elasticiteit van de huid een verbetering kent maar daarom nog geen voller effect . Tevens niet direct zichtbaar resultaat na het aanbrengen van dit zuur rechtstreeks op de huid , wel na enkele dagen onder de huid ! Het is een misverstand van reeds lang geleden dat simpelweg nog niet onthuld is owv commerce

    BeantwoordenVerwijderen