Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

vrijdag 19 november 2010

Beauty & Verzorging Trends voor 2011

Hieronder vinden jullie de trends op het gebied van beauty en verzorging voor het jaar 2011. Dit volgens het online platform wellnesstotaal.nl die alle wellness trends voor 2011 uitgebreid op een rij heeft gezet.
Hun conclusie is dat veel trends die in 2010 zijn ingezet zich verder zullen ontwikkelen en daarom ook in 2011 volop in de belangstelling zullen blijven staan.
Wij hebben alleen beauty en verzorging trends eruit gefilterd zoals hieronder beschreven.

Trends 2011:


- de trend in verzorgingsproducten voor zowel gezicht als de rest van het lichaam blijven de verzorgingproducten die een teint aan je huid meegeven. Steeds meer mensen vinden zichzelf er gezonder en minder vermoeid uitzien als ze de huid in de winter een kleurtje meegeven.

- Het gebit wordt een steeds belangrijker item. We zullen dus een toename zien van allerlei soorten tandpasta met innoverende bleekmiddelen voor wittere tanden. Ook zullen er steeds meer klinieken worden geopend die gespecialiseerd zijn in het bleken en mooier maken van het gebit.

- Op het gebied van massages blijven de kruidenstempel- en hotstonemassages een hot item. Verder zullen we een opmars zien van allerlei andere massagevormen zoals bijvoorbeeld klankschaalmassage, yogamassage, bamboemassage en cocosmassage.
Waarschijnlijk zullen deze ook weer de belangstelling opwekken van drukpuntmassages zoals shiatsumassage en Traditionele Thaise Massage.

- De opmars van 100% natuurlijke wellness- en gezondheidsproducten blijft onverminderd doorgaan. Er zal een steeds grotere belangstelling ontstaan voor volledig natuurlijke cosmetica. Salons zullen een of meerdere van deze natuurlijke producten in hun assortiment moeten gaan opnemen.

- Voeten zijn weer belangrijk en wij denken dat dit helemaal terecht is. Veel mensen geven de voeten teweinig aandacht, zonder er aan te denken dat je er de hele dag op loopt. Consument raken hier meer en meer van doordrongen en dit zal dan ook de grootste trend van 2011 worden. Pedicure, kunstnagels in open schoenen, voetenmassage, heerlijke voetenbehandelingen en luxe natuurlijke voetencrèmes worden de meest opzienbarende trend voor 2011.

Om het gehele verslag te lezen ga dan naar wellnesstotaal.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten