Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

zaterdag 30 oktober 2010

Zou dit helpen? Borstvergroting op natuurlijke wijze.

Goed nieuws voor alle vrouwen die grotere borsten willen hebben.
Wij lazen laatst dat venkelzaadjes de oplossing is voor grotere borsten zonder
naar de plastische chirurg te rennen. Dit gaat ons vrouwen duizenden en duizenden euries
besparen. Het schijnt namelijk dat venkelzaadjes bepaalde hormonen imiteren en dit brengt weer
een lichte verhoging teweeg van het oestrogeen.
Gebruik je het dagelijks dan is het effect al merkbaar na 6 maanden.
De beste manier is door het drinken van enkele kopjes venkelthee per dag.
Dus voor alle vrouwen die van cup b naar cup c willen.......... zes maanden aan de venkelthee.

Voor wie niet weet hoe je venkelthee moet maken volgt hier het recept:
Vul de thee-egg met venkelzaadjes en laat het 5 minuten trekken in kokendheet water.
Breng het eventueel op smaak met wat honing.

Maar natuurlijk kan je het ook gewoon bij de kruidenier kopen.

Succes.

vrijdag 29 oktober 2010

Natuurlijke Wondverzorging

Natuurlijke Wondverzorging:
Er is nu een reeks van producten op de markt op het gebied van natuurlijke wondverzorging zonder de nadelige gevolgen van antibiotica, hydrochinon, benzeen en andere chemische toevoegingen. Hierbij heeft men gebruik gemaakt van de harmonie tussen de Oosterse kruidenkennis en de Westerse technologie.
De productlijn bestaat uit producten voor acne, littekens, ouderdomsvlekken, striae etc.

The Harmony between East and West
Uniek hierbij is dat de Oosterse Natuurlijke Kruidenkennis in harmonie is gebracht met de westerse technologie op het gebied van wondverzorging. Het samensmelten van het beste wat de natuur ons biedt en het beste wat de wetenschap al heeft bewezen. Deze synergie levert een een uitstekende formule op met lange termijn resultaten. 

De innovaties
Rassen van meer dan 100 jaar oude kruiden zijn hiervoor geselecteerd en uitgebreid gescreend. De belangrijkste criteria hierbij zijn de kruiden met een bewezen wetenschappelijk onderzoek en bewezen geneeskrachtige eigenschappen. Combinaties van deze kruiden met natuurlijke ingrediënten en de meest geadvanceerde technologie uit het westen resulteerde in producten die de gezondheid van de huid verbeteren vooral bij de genezing van diverse wond veroorzaakte beschadigingen aan de huid maar ook voor geadvanceerde Face Care.

Producten
Het resultaat zijn een reeks natuurlijke geneeskrachtige producten zonder enige toevoeging van antibiotica, hydrochinon, benzeen of andere chemische toevoegingen.

De product lijn bestaat uit:
- Akneless: een bewezen product voor Acne problemen. Vermindert op een natuurlijke wijze acne en de ontstekingen, jeuk en littekens daarvan.
- Scagel: wetenschappelijk bewezen dat het zowel nieuwe als oude littekens verzacht, de pigmentatie vermindert en in overeenstemming brengt met de huid rondom het getroffen gebied. 
Scagel Kids: zie boven maar dan speciaal voor kinderen
Bellance: een natuurlijk product voor het verminderen en bijna doen laten verdwijnen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten maar ook bij overvloedige pigmentatie rondom bijvoorbeeld littekens.
Bellance UV: zie boven, echter tevens met een krachtige UV bescherming tegen de zon.
Censtria: voorkomt zwangerschap striemen en vermindert al ontstane striemen. Tevens vermindert het de roodheid rondom en zorgt voor een optimale vochtbalans.

Moeten we in Nederland ook aan een keurmerk voor natuurlijke cosmetica?

Als we aan natuurlijke cosmetica denken, dan denken we aan cosmetica die alleen ingrediënten van geneeskrachtige planten, bloemen en kruiden bevatten. Deze producten dienen bovendien de huid te verzorgen en het herstellende vermogen van de huid te stimuleren. Echter niets is minder waar. Veel van deze producten bevatten synthetische en chemische middelen. Dit komt omdat de "term" natuurlijk niet wettelijk is beschermd en zodanig mag in principe elk product de naam natuurlijk dragen ook al zit er maar één natuurlijk ingrediënt in.
Vandaar dat onze oosterburen het BDIH keurmerk in het leven hebben geroepen en Frankrijk het keurmerk ECOCERT. Naar verluidt is ook België bezig met een keurmerk voor natuurlijke cosmetica.
Producten met dit keurmerk verwerken alleen natuulijke grondstoffen in hun producten en zijn zo een garantie
dat je echte natuurlijke producten aanschaft.
Moeten we in Nederland nu ook aan een dergelijk keurmerk of zijn deze twee keurmerken voldoende in de natuurlijke cosmeticabranche. Of is het beter om met een algemene Europees keurmerk voor natuurlijke cosmetica te komen.
Wat vinden jullie?